Maaarket.gr - Τα πιο δημοφιλή προϊόντα σε ένα μέρος
Maaarket.gr - Τα πιο δημοφιλή προϊόντα σε ένα μέρος
Καλλυντικά

7 μυστικά για λαμπερά μαλλιά

Τα μαλλιά είναι ένα σημαντικό μέρος της ταυτότητας μιας γυναίκας καθώς περιβάλλουν το πρόσωπο και τονίζουν τη θηλυκότητα.

Όλα ξεκινούν από τα μαλλιά. Μια χαμογελαστή γυναίκα με μεταξένια μαλλιά θα τραβήξει την προσοχή κάθε άντρα. Γι’ αυτό σας παρουσιάζουμε 7 κόλπα που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τα μαλλιά σας πανέμορφα. 

Πριν πάτε για ύπνο, δέστε τα μαλλιά σας σε μια πλεξούδα.

Πριν πάτε για ύπνο, πλέξτε τα μαλλιά σας σε πλεξούδες. Αυτό θα τα προστατεύσει από το σπάσιμο και τον στατικό ηλεκτρισμό. Θα ξυπνήσετε με τέλεια σπαστά μαλλιά που θα ζηλέψει κάθε γυναίκα.

Χρησιμοποιήστε μεταξωτά σεντόνια

Εξετάστε το ενδεχόμενο να αγοράσετε μεταξωτά σεντόνια. Αυτό θα διασφαλίσει ότι τα μαλλιά σας θα διατηρούν την υγρασία τους καθώς δεν απορροφάτε η υγρασία. Για να κάνετε τον ύπνο σε μεταξωτά σεντόνια ακόμα πιο ευχάριστο, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μια συσκευή καθαρισμού με υπερήχους. Το δέρμα του προσώπου θα είναι καθαρό και μεταξένιο με αυτό.

Η αλόη βέρα ενυδατώνει καλά τα μαλλιά

Ενυδατώστε τα μαλλιά και τις άκρες των μαλλιών χρησιμοποιώντας τζελ αλόης βέρα. Τρίψτε το απαλά στο τριχωτό της κεφαλής. Αφήστε τα μαλλιά για τουλάχιστον 20 λεπτά ώστε να απορροφήσουν το τζελ. Εν τω μεταξύ, μπορείτε επίσης να φροντίσετε το δέρμα του προσώπου σας και να εφαρμόσετε ενυδατικό τζελ με υαλουρονικό οξύ και αλόη βέρα.

Στεγνώστε τα μαλλιά σας με δροσερό αέρα

Στεγνώνετε τα μαλλιά σας με πιστολάκι; Επιλέξτε ένα ποιοτικό πιστολάκι μαλλιών που σας επιτρέπει να στεγνώνετε με κρύο αέρα. Αυτό θα βλάψει λιγότερο τα μαλλιά σας κατά το στέγνωμα. Τα μαλλιά, όμως, θα είναι πιο λαμπερά.

Ετοιμάστε μια σπιτική μάσκα μαλλιών

Πριν λούσετε τα μαλλιά σας, απλώστε πάνω τους λιωμένο βούτυρο καρύδας και τυλίξτε τα σε μια ζεστή πετσέτα όλη τη νύχτα. Αντί για τη μάσκα με βούτυρο καρύδας, μπορείτε επίσης να ετοιμάσετε ένα παρασκεύασμα με ρυζόνερο. Βράζουμε το ρύζι σε ανάλατο νερό και μετά το ρίχνουμε σε ένα βάζο. Το αφήνουμε 2-3 μέρες να ζυμώσει το νερό. Στη συνέχεια απλώστε στα μαλλιά για να απορροφηθεί το προϊόν. Ξεπλύνετε τη μάσκα με βούτυρο καρύδας ή το ρυζόνερο και λούστε τα μαλλιά σας ως συνήθως. 

Περιμένετε 20 λεπτά πριν στεγνώσετε με πιστολάκι

Αφού λούσετε τα μαλλιά σας, τυλίξτε τα σε μια μαλακή πετσέτα για 20 λεπτά και περιμένετε. Τα μαλλιά θα απορροφήσουν το νερό που χρειάζονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Στεγνώστε τα μαλλιά σας με μια ποιοτική βούρτσα. Τα μαλλιά σας θα ενυδατωθούν, οπότε θα τα στεγνώσετε πιο γρήγορα από το συνηθισμένο.

Κάντε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής

Το μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής θα τονώσει την κυκλοφορία του αίματος και θα ενθαρρύνει τη θρέψη των μαλλιών μέχρι τις άκρες. Ενώ πλένετε τα μαλλιά σας, κάντε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής για περίπου 3 λεπτά. Για να το κάνετε πιο εύκολα, χρησιμοποιήστε τη βάση για το τηλέφωνο ντους. Μπορείτε επίσης να κάνετε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σας με ισχυρότερο πίδακα νερού, σαν δυνατή βροχή. 

Εμφανιζόμενα προϊόντα